Venuše ve Štíru - včely, med a žihadla?

14.07.2013 13:08

Venuše ve Štíru - včely, med a žihadla?

26.06.2013 16:48

Dovolím si v této souvislosti odkázat také na otázku 6141 a tedy na možnou příčinu tj. geoinženýring či chemtrails. I toto je třeba vzít úvahu a bez předsudků věc prozkoumat.
Také bych rád poukázal na jinou vztažnou symboliku v této záležitosti, než Merkur viz. dále.

Můj kamarád včelař odkazuje na oslabenou imunitu včel a tím také neschopnost vzdorovat např. té varoáze a říká, že zvýšený úhyn včel není jen problém USA, že i u nás a tedy i uněj se tomu děje, sic ne nijak drtivě. 
On sniženou imunitu přikládá koktejlům vznikajících z postřiků, tj, každý jednotlivý postřik je sice odzkoušen a je „nezávadný“, ale vzniklý koktej (nestříká se každý zvlášť ale vše se míchá pro zjednodušení) může vytvořit nové a neočekávaně škodlivé. 

Chemtrails je také, stejně jako hynutí včelstev, záležitostí posledních několika let. 
Stejně tak můžu s neradostí sdělit, že i Já, aniž bych kdy čímkoli podobným trpěl, že za těchto několik posledních let (3-4 roky) na sobě pozoruji mírné příznaky alergie na takové ty senné záležitosti. 
Ano jistě si za to mohu sám, svůj nezpracovaný vztek, Mars ve 12. domě – který může korespondovat s imunitním (obranným) systémem – a jeho problémy zdánlivě přicházející z vnější nevole a vztek či agrese v reakci na ně – což příčina alergie bezpochyby je – dostatečně neřeším. I to mé údajně milované Taiji resp. Čchi-kung a Reflexní terapii tj. presuru vztažných tělesných zón, coby jednu z cest k nápravě zdánlivě vědeckou (západní) „medicínou“ neřešitelné záležitosti (Mars ve 12. domě) bych mohl praktikovat častěji. 
Nechci touto předmluvou unudit ostatní, ale zdůrazňuji roli systému imunity (obrany), v dobách krize, v které se nyní bezesporu ocitáme. Nutno dodat, že zde svou významnou roli hraje i sexuální energie – jakož ve všem. 

Rád bych tedy dále poukázal, že včely mohou být spojovány také se symbolikou Mars. Jsou známy svou pracovitostí (dělnice) a také smrtícím bojovým nástrojem – žihadlem. Také je zde jejich nekompromisní „agrese“, když dělnice každoročně vyhodí trubce z úlu, kteří se stali pro společenstvo bezcenými, a následně mřou hlady.

Téma pojmu ale šířeji:
Venuše (Květy) na sebe láká Marse (Včely). Jejich produktem je Neptun (Med, Sladkost – Láska, lék). Med – čili MEDium, srdce, středový prostor vznikající křesnutím mezi pozitivní a negativní silou (symbolika podobna kříži, na kterém ovšem nevisí žádná umučená mrtvola, čemuž jsou mnozí uvyklí, protože ona sama není tím středobodem, tím je MED-sladkost) životodárná síla Vesmíru.

V tomto systému tak tedy vidím sexuální vztahy Venuše, Mars (či Pluto coby „zástupce“ Marse, Pluto - smrt žihadle, nebo smrt včely – na rozdíl např. od vosy - když musí bránit sama sebe a také schopnost včel léčit ) a Neptun.

Merkur jistě možno včelám jistě přisoudit také, pokud se díváme na přenos pylu z prašníků na bliznu, ale i zde jde defacto o sexuální akt oplodňování. Merkur může být každý tvor – třeba člověk.

Může být tedy otázkou, je-li včela tím samotným spojením mezi prašníkem a bliznou, nebo „jen“ náhradním (okřídleným) prašníkem, jako jsou třeba i ruce se „zkumavkou“ oplodňovacího „lékaře“.
Každý živý tvor přenáší nějaké informace. Možná je tak důležitější smysl (výsledek) těchto přenosů. 
Tím je zde MED. Všichni přeci touží, vědomě či nevědomě, po MEDu (Střední míře, Neptunu, Lásce, Sladkosti) včetně (dědů) MED-vědů. 

Pokud bych hledal tedy použitelné tranzity k tomuto jevu, sáhl bych po Neptunu (nauce o MEDU či MEDvědě) a případně Plutu, zástupci Marse (bezpodmínečné pracovitosti, kde láska – med - je nezbytností, protože bez ní je každá práce holou otročinou). 

Jak víme, Pluto v Kozorohu zostřuje a vyhrocuje situaci, v aspektu s Uranem volající po bouřlivé revoluci v nespokojenosti s mocí/ bezmocí, přičemž Neptun ve svém domovském znamení již umožňuje snadnější přístup k nekonečným zdrojům MEDu (včetně produktů z něj), a tedy i zastavení úhynu včel, stejně jako nebezpečí uvíznutí v závislosti na její rozteklé náhražce, rafinovaného cukru rozpuštěném ve vodě častých povodní, z důvodu lidských citů/ emocí volajících po přirozenosti a pravdě, či dokonce pomalým otrávením se Aspartámem v lákavých produktech náboženství konzumu a slepé podřízenosti samozvaným boho-lidem, a tak i možnému vymření včel a tak i apokalypse přirozenosti.

Viktor                                                     zdroj: https://www.astrologie.cz/forum/forum.htm  (diskuse: Hynutí včelstev)